27 d’octubre, 2005

Irene

El meu tresor...

Ho ha mirades en llocs que ho valen tot. Es pot viure només per alguns moments intensos com aquest.

Sobretot quan al teu voltant tot es desfà mica a mica. Quan l'intel·lecte humà no és capaç.

Llavors hom pot sentir com els instints més primaris retornen a la pell.

Sense estímuls el món és escombraries. Quan l'ànima venç qualsevol intent d'idea. Quan les idees només són sinòmins de defenses baixes.

No deixaràs mai de meravellar-me. De fer-me sentir jo en tu. I pensar que sempre hi haurà millors oportunitats.

18 d’octubre, 2005

Fins al final

17/10/2005. Els Cardinals anaven perdent 2-4 al cinquè partit semifinals de la post-season. Era la novena i última entrada i aquest resultat els deixava fora de la lluita per la World Series. Un jugador eliminat.

Va ser el moment en el que el cinquè jugador, Albert Pujols (quin nom, oi?) va fer un Home Run de 3 carreres just quan el partit semblava sentenciat. (ho veieu a la foto).

Ni que sigui per acabar donant un cop de bat sempre hi ha esperança. Fins el darrer alè.

16 d’octubre, 2005

Londres, octubre i Munch

El primer cap de setmana de'octubre varem anar a Londres. Va ser una experiència curta però molt interessant. El viatge el varem fer conjuntament amb altres pares i mares de l'ex equip de futbol de l'Arnau. Bona part de viatge el varem dedicar a visitar els llocs més tòpics a la capital anglesa (London Tower, St. Paul, Picadilly, Hyde Park, Big Ben, etc.).

El més interessant però va ser l'escapada que vàrem fer a una exposició del pintor expressionista Munch que es realitza a la Royal Academy of Arts. Va ser realment emocionant observar l'evolució pictòrica i personal de tota una vida vista pel propi autor. Al marge de la seva innegable qualitat artística, (no podria opinar molt més en aquest camp), és frapant comprovar les similituds entre les trajectories vitals humanes, els moments, les pors, les escapades, les revolucions, les pauses, les alegries i el deteriorament. Molt recomenable.

Una altra decoberta interessant va ser l'ambient nocturn als carrers del Soho... però d'això en parlaré més endavant.